Conclusie

Tijdens mijn stageperiode ben ik erg gegroeid in het werken binnen een bedrijf en ook heb erg veel geleerd over hoe het in een bedrijf gaat, toen ik met de stage begon had ik geen idee hoe het nou daadwerkelijk ging in een bedrijf. Maar ik weet hier nu een stuk meer van. Ook ben ik beter geworden in het omgaan met klanten, doordat ik naar klantengesprekken ben geweest en omdat ik rechtstreeks contact had met klanten door het bellen of het mailen. Ben ik communicatief sterker geworden.

Persoonlijke en vakgerichte leerdoelen

Beter omgaan met stress

Ik heb in deze periode er zeker voor gezorgd dat ik minder stress heb. En als ik toch stress had ben ik rustig gebleven en heb ik gezocht naar bijvoorbeeld een passende oplossing.

Vaker mijn mening geven

ik heb een aantal keer tijdens mijn stage mijn mening moeten geven, meestal over bepaalde websites. Dit ging erg goed en ik durf nu ook vaker mijn mening te uiten.

Beter worden in HTML CSS

Dit heb ik helaas niet kunnen behalen, omdat wij weinig werken met codes. Soms moeten we wel iets van CSS in de site plaatsen, maar dit zijn codes die ik al ken. 

Javascript leren

Ik heb 1x met  Javascript moeten werken voor een speciale knop. Ik moest hiervoor een code knippen en plakken van het internet. Dus ik heb dit niet echt kunnen leren.

“Ondanks dat ik twee leerdoelen niet heb kunnen halen. Heb ik echt heel veel geleerd.”

Ik heb geleerd over hoe een klantengesprek verloopt, wat ik erg leuk vond om bij te zijn en waar ik zeker wat aan heb in de toekomst. Ook heb ik geleerd hoe ik bedrijven het beste kan mailen. Dit is misschien wel het belangrijkste omdat ik hier waarschijnlijk nog veel mee te maken krijg bij komende bedrijven. Verder heb ik erg mijn best gedaan om deadlines te halen en om zoveel mogelijk te leren over divi. Ook heb ik als iets niet lukte hulp gevraagd bij collega’s, om zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Ik vind dus dat ik goed heb gefunctioneerd en veel ben gegroeid.

In de toekomst hoop ik nog meer te leren over het bedrijfsleven. En om natuurlijk beter te worden in dit vakgebied. Ook wil ik blijven leren zodat ik mee kan komen in alle toekomstige ontwikkelingen en innovaties. Of dit nu gebeurt doordat ik naar het hbo ga of bij een bedrijf blijf dat moet ik nog zien. In dit geval moet ik even kijken hoe het loopt.